ACCAS
0
loading...
120 ml
62 ml
59 ml
45 ml
62 ml
ACCAS

1100 cc kağıt salata kasesi ile salatalarınızı çevre dostu ve modern bir ambalajda sunun. AccasCup'ın yüksek kaliteli ve sürdürülebilir gıda ambalaj seçenekleriyle etkileyici bir deneyim sağlayın.

1100 cc Kağıt Salata Kasesi

1100 cc kağıt salata kasesi; güvenli malzemelerden üretilen ve restoran, kafe, erişte barları vb. alanlarda kullanılan tek kullanımlık %100 geri dönüştürülebilir ürünlerdir. Müşterinin taleplerine göre kişiselleştirilebilen kağıt salata kaseleri, farklı baskılar kullanılarak işletmeler için reklam araçlarına dönüştürülebilir. Sıcak gıdaların yanı sıra soğuk gıdaların sunumunda kullanılabilmektedir. Plastik salata kaselerine alternatif olan kağıt salata kaseleri, çevre dostu tasarıma sahiptir. 

1100 cc Kağıt Salata Kaselerinin Fonksiyonel Özellikleri

Tek kullanımlık bir ürün olan salata kasesi 1100 cc bir hacme sahiptir. Yenilikçi tasarımıyla her sektörde dikkatleri üzerine çekmekte olan salata kaselerinin özellikleri şu şekildedir:

  • Gıda sınıfı malzemeden üretildiği için sağlıklı bir kullanım sunar.
  • Güçlü bir tabana sahip olan salata kasesi, sıcak gıdalarda herhangi bir bozulmaya uğramaz.
  • Benzersiz tasarımı sayesinde özellikle sıvılarda herhangi bir sızdırmaya neden olmaz.
  • 120°C'ye kadar ısıya dayanabilen bir üründür.
  • Herhangi bir kokusu bulunmamaktadır.
  • Geleneksel plastik kaseler için alternatif ürün olarak değerlendirilmektedir.

1100 cc Kağıt Salata Kasesi Fiyatları

%100 çevre dostu bir tasarıma sahip olan ve mikrodalgada kullanılabilen kağıt salata kaseleri, özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Gıda servisinin yanı sıra marka reklamı için de tercih edilebilen ürünlerin her biri estetik ve zarif detaylara sahiptir. Aynı zamanda özgün bir tasarımı bulunmaktadır ve yenilikçi bir kullanım vadeder. 

VIEW
Close